Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 22/2 στο γήπεδο του Μώλου ο τοπικός Παμμωλιακός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας του οποίου και επικράτησε με σκορ 4-0.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 22΄ ο Παπαναστασίου, στο 40΄ ο Χαλαστάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του, στο 56΄ο Ρίζος έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παπαναστασίου στο 85΄ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 10η με 17 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τζοβάρας με βοηθούς τους Κομήτη και Τσουκνίδα

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αποστόλου): Κοκονδύνης, Σκορδάς, Σαρρής, Αυγουστάτος, Μπράχος (65΄ Παπανικολάου), Χριστοδούλου (85΄ Βαρυπάτης), Ρίζος, Τσικίμης, Χαλαστάνης (56΄ Τσάρας), Παπαναστασίου, Αντωνίου (56΄ Γκούρλιας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σπύρος Λέντας): Τσαντήλας, Φωτόπουλος (73΄ Γιώτης), Αφεντούδης, Σαΐτης, Λέντας, Παπαϊωάννου Ι. (73΄ Κυριακίδης), Κάντζαρης (73΄ Αποστόλου), Στρατομπέρδα, Ευαγγελόπουλος, Καμίδης, Παπαϊωάννου Χ.