Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 22/2 στο γήπεδο του Μαρτίνου ο τοπικός Οπούντιος υποδέχθηκε τα Καλύβια των οποίων και επικράτησε με σκορ 4-0.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ζαφειρόπουλος, με τον ίδιο παίκτη να διπλασιάζει τόσο τα τέρματα της ομάδας του όσο και τα δικά του για το 2-0. Στο 26΄ο Κωτσαλάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό 4-0 στο 81΄από τον Μαλέρδο.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 7η με 21 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Δόσκορη και Κουρεμάδα

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Φαλαγγίτης, Σωτηρίου (52΄ Μπεκιάρης), Koldreu, Δάβρης, Καραμπετιάν, Γκριτζάπης (74΄ Κλωτσοτήρας), Μπουσάι, Κωτσαλάς, Bombana (76΄ Μαλέρδος), Πέππας, Ζαφειρόπουλος (60΄ Μπουγιώτας). 

ΚΑΛΥΒΙΑ: Πουλίτσας, Θεοχάρης, Ξεζώνοτος (48΄ Μόσχος), Αναστασίου, Πατσάνι, Παπανάγνος, Λίκο, Μπουσάι (62΄ Παντελής), Λάγιος (69΄ Bego), Χριστόπουλος, Τσιγκόλης.