Ανακοίνωση εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα (1-0 στην παράταση) με το Νέο Κρίκελλο η Αταλάντη συγχαίροντας τους νικητές και ενημερώνοντας ότι δεν πτοούνται από κάποιους κυρίους... που επιστρατεύουν ύπουλα μέσα προκειμένου πετύχουν τους στόχους τους... ίσως κάποιες πρόσφατες αποφάσεις δικαστηρίων να τους πείραξαν...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' αντιμετώπισε, εκτός έδρας, την Α.Ε. ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ, στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε σοβαρή και είχε πληθώρα κλασικών ευκαιριών, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της, βρίσκοντας σε καλή μέρα τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Μαγκλάρα που με τις σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν.

Οι ποδοσφαιριστές μας δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Λαμπρόπουλο, Δουβάρα και Κωστίκα, ωστόσο το 0-0 επισφράγισε τις προσπάθειες τους στην κανονική διάρκεια του αγώνα. 

Δυστυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά με την γηπεδούχο ομάδα να καταφέρνει να σκοράρει στην παράταση και τελικώς να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Νέου Κρικέλλου για την νίκη της ευχόμενοι καλή συνέχεια στην διοργάνωση, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και πραγματικά κατάφεραν να βγουν σώοι από έναν επικίνδυνο  αγωνιστικό χώρο ο οποίος μόνο για διεξαγωγή αγώνα δεν είναι κατάλληλος.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε τις αποφάσεις-συμπεριφορά του διαιτητή του αγώνα γιατί τον θεωρούμε από τους κορυφαίους της Ελλάδας, το αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα…., είμαστε όμως παραξενεμένοι με τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ότι ''σήμερα μας πήγε η διαιτησία''.

Απλώς κ. Τζοβάρα σας ενημερώνουμε ότι δεν πτοούμαστε από κάποιους κυρίους... που επιστρατεύουν ύπουλα μέσα προκειμένου πετύχουν τους στόχους τους... ίσως κάποιες πρόσφατες αποφάσεις δικαστηρίων να τους πείραξαν...

Το ποδόσφαιρο του τόπου μας δεν τους χρειάζεται, γιατί το έφτασαν στον πάτο..., πρέπει να τους αποβάλλει. 

Συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε για την παραμονή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία προβάλλοντας και διαφημίζοντας το Φθιωτικό ποδόσφαιρο με γηγενής και νέους ποδοσφαιριστές του Νομού μας, κοιτώντας τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής."