Την Τετάρτη, 18/3 η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών της μέχρι και την 31η Μαρτίου λόγω των αποφάσεων - μέτρων της Ελληνικής κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού.

Σήμερα Πέμπτη 19/3 η Ε.Π.Ο. ενημέρωσε ότι ματαιώνονται και οι συνεδριάσεις των επιτροπών της (Επιτροπή Εφέσεων και Διαιτητικό Δικαστήριο) και έτσι, όπως όλα δείχνουν, λόγω του ιού, "παγώνουν" όλες οι διαδικασίες στην ομοσπονδία έως τα τέλη Μαρτίου.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Σε συμμόρφωση με τα μέτρα της Πολιτείας και την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών της Ε.Π.Ο., η προγραμματισμένη για την 26η Μαρτίου 2020 συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων ματαιώνεται.

Η προς εκδίκαση εγγεγραμμένη στο πινάκιο υπόθεση θα προσδιορισθεί σε νέα δικάσιμο όταν λήξουν τα απαγορευτικά μέτρα και θα γνωστοποιηθεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αντίστοιχα, ματαιώνεται η προγραμματισμένη για την 30η Μαρτίου 2020 συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου.

Οι προς εκδίκαση εγγεγραμμένες στο πινάκιο υποθέσεις, επίσης θα προσδιορισθούν σε νέα δικάσιμο όταν λήξουν τα απαγορευτικά μέτρα και θα γνωστοποιηθούν στους εκπροσώπους του Τύπου."