Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομενων Ποδοσφαριστών (ΠΣΑΠ), μέσω βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα "Μένουμε Σπίτι" για τον περιορισμό του κορωνοϊού και παράλληλα στήριξης και "ευχαριστώ" σε όλους εκείνους και εκείνες οι οποίοι και οι οποίες αυτές τις ημέρες "δίνουν τις μάχες" τους για την υγεία όλων μας, αλλά και σε όλους εκείνους και εκείνες οι οποίοι και οι οποίοι δίνουν τον δικό του "αγώνα" για να μπορούμε όλοι εμείς να "Μένουμε Σπίτι". 

Στο βίντεο μιλούν δημοφιλείς ποδοσφαιριστές όπως οι: Αλμπάνης, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μασούρας Μπακασέτας, Μπαντής, Παντελιάδης, Τασουλής, Τσαμπούρης.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

"Στιγμές όπως αυτές που βιώνουμε δοκιμάζουν τις ανθρώπινες αντοχές, όμως καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Τηρούμε τα μέτρα υγιεινής και προστασίας, όχι μόνο για να διασφαλίσουμε την προσωπική μας υγεία, αλλά και των ευπαθών ομάδων και όσων ρισκάρουν τη δική τους για το κοινό συμφέρον.

Είμαστε όλοι γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα take away.

Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση τους.

Ας ακούσουμε την κραυγή αγωνίας τους…

Μένουμε σπίτι και ενωμένοι θα βγούμε νικητές από μία μεγάλη δοκιμασία, που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ώστε να δούμε τον κόσμο από ένα νέο, καλύτερο και πιο δημιουργικό, πρίσμα.

#psap #menoume_spiti"

Δείτε το video του ΠΣΑΠ:

https://www.facebook.com/watch/?v=630847531086794