Το Δ.Σ. του Αγρότη Τραγάνας μέσω ανάρτησής του στην επίσημη σελίδα του στο facebook έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Δαφνησιακό Αρκίτσας για την άνοδο στην Α΄ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ/Σ Του Α.Ο. ΑΓΡΌΤΗ συγχαίρει τον ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟ ΑΡΚΙΤΣΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο . Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία
Α.Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ"



Με παλαιότερη ανακοίνωσή του ο Αγρότης είχε ευχαριστήσεις όλους όσοι τον στήριξαν τη φετινή χρονιά ενημερώνοντας μάλιστα ότι ήδη σχεδιάζεται η επόμενη μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με απόφασή της η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως σταματούν οριστικά τα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, προκειμένου να προστατευθούν οι ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με την απόφαση, οι ομάδες καταλαμβάνουν τη θέση που είχαν στον βαθμολογικό πίνακα μέχρι την τελευταία αγωνιστική που διεξήχθη.
Το Δ.Σ. του «Α.Ο. ΑΓΡΟΤΗΣ» ευχαριστεί θερμά του φιλάθλους αλλά και τους χορηγούς της ομάδας μας καθώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη σεζόν.
Ευχαριστούμε τον προπονητή μας , αλλά και όλους τους παίκτες μας που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την αξιοπρεπή και επιτυχημένη πορεία του «ΑΓΡΟΤΗ». Θερμά συγχαρητήρια και στο Παιδικό τμήμα Ποδοσφαίρου της ομάδας που αποδεικνύει πως έχει σπουδαίο μέλλον.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη το Δ.Σ. του «Α.Ο. ΑΓΡΟΤΗΣ» σχεδιάζει την επόμενη μέρα της ομάδας μας.
Καλό μας καλοκαίρι και καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, πάντα υγιείς!
Α.Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ"