Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα του Σαββάτου 17/10 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η τοπική Νίκη αντιμετώπισε τον Αστέρα Σταυρού από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 σε ένα ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και πολύ καλό ρυθμό.


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 8΄ ο Κασάπας από κοντά, κάνοντας το 0-1 για τον Αστέρα που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.




Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Κάντζαρη Φ. και Λιασκώνη   




Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας Στοφόρος, Κολόκας Δ., Γενιτσαρόπουλος, Ιωάννου, Επίσκοπος, Δεδούσης (70΄ Καρακώστας), Κολόκας Β., Παππάς (50΄ Παπαναστασίου), Τσεκούρας, Μπλάνης.




ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραΐσκος): Σίψας, Λάππας Ν., Σαρρής (68΄ Λίκο), Μόσχος, Αυγουστάτος, Καλαμάτας, Κασάπας, Λάππας Ι., Κακκάβας, Παπαναστασίου (82΄ Λατσούδας), Χαντζής (75΄ Καραναστάσης).







Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική ΕΔΩ