Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα του Σαββάτου 17/10 στο γήπεδο της Μεγάλης βρύσης ο Ολυμπιακός Λαμίας αντιμετώπισε τα Καλύβια τα οποία κέρδισε με σκορ 3-0.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 75΄ με τον Νίκο Λέντα, στο 83΄ με τον Γιώργο Καυκιά για το 2-0 και με τον Ζήσιμο στο 90΄ για το τελικό 3-0.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι μοιράζονται την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Αστέρα Σταυρού και τη Στυλίδα έχοντας 9 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 6 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Καλύβα και Κάντζαρη Κ. 




Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Λέντας Σπύρος-Αποστολόπουλος Δημήτρης): Μήτσου, Μητσόπουλος, Κάντζαρης (62΄ Ευαγγελόπουλος), Μάγιος, Λέντας Δ., Akassou, Καυκιάς (89΄ Χριστοφή), Ζήσιμος, Λέντας Ν. (80΄ Καμίδης), Βαρυπάτης, Πασχαλίδης (89΄ Διαμαντής).


ΚΑΛΥΒΙΑ (Δήμος Σπυριδάκης): Τσίντζηρας, Φίστι, Αναγνώστου, Παπαθέος (46΄ Χανής), Χαντζής, Γιώτης, Σαΐτης (72΄ Σαλόσι), Μπουσάι, Ρίζος (75΄ Καραματσούκης), Χριστόπουλος (87΄ Σέλκο), Τσιγκόλης (87΄ Νταρλαδήμας).


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική ΕΔΩ