Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 31/10 στο γήπεδο του Σταυρού ο τοπικός Αστέρας αντιμετώπισε τα  Καλύβια τα οποία κέρδισε με σκορ 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 90΄  ο Νασιακόπουλος. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο αρχηγός της ο Νίκος Μόσχος, με δεύτερη κίτρινη κάρτα και από την αποβολή και μετά το παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση και αψιμαχίες.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Προοδευτική Λάρυμνας με 12 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 7η θέση 9 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας  με βοηθούς τους Κουτσόβουλο και Κάντζαρη Φ.   


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραΐσκος): Σίψας, Λάππας Ν. (70΄ Ταγκαλάκης), Λίκο, Μόσχος, Αυγουστάτος, Καλαμάτας, Λατσούδας (59΄ Καραναστάσης Μ.), Λάππας Ι., Κασάπας (70΄ Νασιακόπουλος), Κακκάβας, Χαντζής 


ΚΑΛΥΒΙΑ (Δήμος Σπυριδάκης): Τσίντζηρας, Φίστι (89΄ Παπαθέος), Αναγνώστου, Μπουσάη, Χαντζής, Γιώτης, Σαΐτης, Μαραθιάς (65΄ Χανής), Ρίζος (89΄ Τσατσάς), Τσώνης (71΄ Καραματσούκης), Τσιγκόλης.


 Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική ΕΔΩ


Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.