Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 31/10 στο γήπεδο του Φραντζή ο  Ολυμπιακός Λαμίας αντιμετώπισε τον Κεραυνό Βαθυκοίλου τον οποίο κέρδισε με σκορ 4-0.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 35΄ με πέναλτι ο Akassou κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, το 2-0 σημείωσε στο 62΄ ο Καυκιάς,το 3-0 έκανε στο 73΄ ο Πασχαλίδης και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89΄ ο Καρβέλης.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης η Φραντζή με βοηθούς τους Αναγνώστου Κ. και Κουιμτζή.


    

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Λέντας Σπύρος-Αποστολόπουλος Δημήτρης): Κουρδής, Μητσόπουλος (68΄ Χριστοφή), Κάτζαρης (62΄ Καρβέλης), Μάγιος, Λέντας Δ., Παπακώστας, Καυκιάς (79΄ Μπακοστέργιος),  Akassou, Πασχαλίδης, Βαρυπάτης (68΄ Καμίδης), Ευαγγελόπουλος (62΄ Στυλιανός).


ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ (Αποστόλου Νικόλαος): Μέρας, Τσιούμας, Γκίστι, Κωστόπουλος, Στουρνάρας, Γερογιάκομος Δ., Γκίστης,  Γερογιάκομος Γ., Κόμνος, Κάτσινος, Μαρκάι.


 Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική ΕΔΩ


Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.