Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 1ο όμιλο το απόγευμα της Κυριακής 25/10 στο γήπεδο του Καλαποδίου, η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τον  Ελατειακό από τον οποίο γνώρισε την ήττα με σκορ 1-4.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 11΄ ο Παπανικολάου κάνοντας το 0-1, στο 38΄ έγινε το 0-2 με τον Τσιάμη, στο 49΄ μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Μπουρλή Ι., σε 1-2, στο 64΄ ο Οικονόμου Γ. σημείωσε το 1-3 και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 70΄ ο Μπακούσης.


Στα αρνητικά του παιχνιδιού ο τραυματισμός του 14χρονου παίκτη των γηπεδούχων, Φραντσέσκο Σινιάρι, στον οποίο η ομάδα του με ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook ευχήθηκε περαστικά και γρήγορα να επανέλθει στα γήπεδα αποφεύγοντας τα χειρότερα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου Σπ. με βοηθούς τους Τσιγκόπουλο  και Κουτσούκο.    


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΚΑΛΑΠΟΔΙ: Στάμου, Παπακυριαζής Γ., Toci, Ευαγγελίου, Δράκος (76΄ Κατσάρας), Γεροθανάσης, Κοντούνης (76΄ Ντεμερλίκα), Σινιάρι (17΄ Παπακυριαζής Α.), Βαποράκης (76΄ Μπουρλής Π.), Μπουρλής Ι., Himi


ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ: Οικονόμου Γ., Καλαλές (80΄ Τσιτζιλώνης), Τσιάμης (71΄ Τσιάμης Γ-Α), Στάθης, Βούλγαρης Δ., Καραΐσκος (80΄ Μάχας), Σύλλας, Ντάλλας (80΄ Μπαλατσούκας), Τσέτσο (66΄ Μπακούσης), Παπανικολάου, Οικονόμου Γ.


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής ΕΔΩ