Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον 2ο όμιλο το απόγευμα της Κυριακής 25/10 στο γήπεδο Μακρακώμης σε ένα αμφίρροπο και καλό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το σφύριγμα της λήξης η Ένωση 2010 αντιμετώπισε την Θύελλα Ροδωνιάς της οποίας επικράτησε με 1-0.




Φάσεις:


Στο 8' ο Κουμπούρας εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τη δεξιά συμβολή των δοκών του γηπεδούχου τερματοφύλακα.


Στο 17' ο Κωνσταντακόπουλος  από δεξιά εκτέλεσε το φάουλ το οποίο μπλόκαρε ο Γρίβας.


Στο 32' μεγάλη ευκαιρία του Κατσίκα, όταν έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή του Γιαννακάκου, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι. 


Στο 38' σέντρα σουτ του Κωστόπουλου, δύσκολα απέκρουσε ο Γιαννακάκος στην αριστερή του πλευρά σε κόρνερ.


Στη εκτέλεσή του στο 39΄ και μετά από  σέντρα μέσα στην περιοχή, ο  Λαμπαδιάρης με κοντινό σουτ σημείωσε το 1-0


Στο 44' ο Καραπατής ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ


Στο 52' καλοχτυπημενο φάουλ του Κουμπούρα από αριστερά, τράνταξε  το δεξί κάθετο δοκάρι του Γρίβα.


Στο 55' λάθος απόκρουση Γρίβα με τα πόδια, ο Κουμπούρας επιχείρησε ανάποδο ψαλίδι χωρίς επιτυχία και ο Ντζιαβίδας Γιάννης στη συνέχεια έκανε το σουτ, το οποίο χτύπησε στο πάνω μέρος από  το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.


Στο 65' καλό σουτ του Κρέτση, λίγο άουτ.


Αμέσως μετά ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία όταν απέναντι από τον Γρίβα θα σουτάρει με δύναμη, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε, αφού το σουτ ήταν στην πορεία του σώματός του!


Στο 70΄ είχαμε τη φοβερή απόκρουση του Γιαννακάκου, όταν εκτινάχτηκε ψηλά στη δεξιά του πλευρά, σε σουτ του Σακάι, πετώντας στην κυριολεξία, βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ! 


Στο 75΄ πάλι ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα βγει απέναντι από τον Γρίβα, θα σουτάρει με δύναμη πετώντας όμως τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία και πάλι για να φέρει το ματς στα ίσα! 


Και στο 85 ο Γαλανός Φάνης από κοντά και πιεζόμενος από τους αμυντικούς θα πιάσει την  κεφαλιά, για να μπλοκάρει ο Γρίβας. 


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λαθύρης με βοηθούς τους Μαρανδιανό και Χίντα.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΕΝΩΣΗ 2010 (Καραγιώργος)Γρίβας, Μπογιαντζής, Λαμπαδιάρης, Ρίζος, Κωστόπουλος, Ζάχος, Αρβανίτης, Σακάι, Τσιφτσής, Κατσίκας,Καραπατής

(Στο Β΄μέρος έπαιξαν και οι Καθάριος, Τεμπλαλέξης, Μπομπότας, Μπογιαντζής)


ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ: (Κρέτσης Βασ.): Γιαννακάκος, Γαλανός Φ., Κρέτσης, Κόκκοτας, Τσακνής, Κατσακιώρης Ν.(λ.τρ. 46΄Κατσακιώρης Χ.), Κουτσογιάννης (46΄Ζαγγανάς Ν., λ.τρ. 75΄ Πολύζος Ν.), Ζήκας Μ. (75΄Λαμπροθανάσης), Κουμπούρας (80΄Ζήκας Γ.), Ντζιαβίδας Γιάννης, Κωνσταντακόπουλος


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 5ης αγωνιστικής ΕΔΩ