Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 31/10 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η Νίκη αντιμετώπισε την Στυλίδα με την οποία ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 40΄ ο Βαρυπάτης Κ. κάνοντας το 0-1 για την Στυλίδα ενώ το 0-2 έκανε στο 60΄ ο Μπίκος,στην συνέχεια οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 85΄ με τον Μιχαήλ και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Ιωάννου.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με άλλες δύο ομάδεςμε 4 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η θέση με 10 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μουτσώκος με βοηθούς τους Τσιγκόπουλο και Μαρανδιανό.  


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


 ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Στοφόρος, Δεδούσης, Γενιτσαρόπουλος, Ιωάννου, Μπλάνης (59΄ Καραγεώργος), Μιχαήλ, Κολόκας Β., Καραπέτσας, Ματόπουλος (73΄ Πιτσέλης), Τσεκούρας (68΄ Κολόκας Δ.).


ΣΤΥΛΙΔΑ (Κυριακίδης Γ.): Καρανάσιος, Τσόντζορας (72΄ Πατσάνι Φ.), Πατσάνι Α., Καββαδίας, Κουφιώτης Κ., Μπακαλιάνος (63΄ Δανιήλ), Βαρυπάτης Χ. (48΄ Συρμός), Κραβαρίτης, Μπίκος, Βαρυπάτης Κ., Κουφιώτης Α. (72΄ Μαράμης)


 Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική ΕΔΩ


Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.