Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα του Σαββάτου 17/10 στο γήπεδο Μαλεσίνας η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε το  Νέο Κρίκελλο το οποίο κέρδισε με σκορ 5-0.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι μοιράζονται την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους με τη Δάφνη Λιβανατών, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να κατακτήσουν κάποιο βαθμό.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 3΄ ο Κωνσταντίνου κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους ενώ το 2-0 σημείωσε ο ίδιος παίκτης στο 25΄, το 3-0 πέτυχε στο 36΄ ο Πέππας και το 4-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 50΄ και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 67΄ ο Κωνσταντίνου πετυχαίνοντας χατ τρικ.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μουτσώκος με βοηθούς τους Γάκη και Φαρμάκη 


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Κυριάκος Άγγελος): Παπαγεωργίου, Σέττος, Τσίντζας (50΄ Μπακαλιάνος), Λελούδας Ν., Λελούδας Γ. (50΄ Πίσκοπος), Δέδες, Καλλής, Πέππας (60΄ Μπονόβας), Κωνσταντίνου, Φουρλεμάδης (65΄ Μπλόντζος), Ρίζος (60΄ Κωτσαλάς), 


ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Τσαπραζλής Κων/νος): Τσαντήλας (46΄ Γκιολές), Καλλός (60΄ Τσιορτός), Κωνσταντίνου (31΄  Κραββαρίτης Φ.), Αρβανίτης, Τσαπραζλής, Παπαδόπουλος, Κραββαρίτης Γ., Κωστόπουλος, Επίσκοπος (58΄ Μαντζιούρας), Γκούρλιας, Ντινγκόζι (46΄ Καλοσάι).


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική ΕΔΩ