Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα του Σαββάτου 17/10 στο γήπεδο του Μώλου, το  Ρεγγίνι αντιμετώπισε την  Δάφνη Λιβανατών από την οποία και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με σκορ 2-3.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 42΄ ο Μπερτάνος για το Ρεγγίνι κάνοντας το 1-0,τ ο 1-1 σημείωσε στο 50΄ ο Μακρόπουλος για τους φιλοξενούμενους, το 1-2 σημείωσε στο 66΄ ο Χαλαστάνης ενώ το ματς έφερε πάλι στα ίσια στο 74΄ ο Χουλιάρας για τους γηπεδούχους για το 2-2 και το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Παπανάγνος χαρίζοντας το μεγάλο διπλό  στην ομάδα του.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται μαζί με τα καλύβια και την Προοδευτική Λάρυμνας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους με την Μαλεσίνα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Γάκο 


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΡΕΓΓΙΝΙ (Γιαννουδάκης Δημήτρης): Καραμανώλης, Χαλλής, Θεοχάρης, Χουλιάρας, Μπερτάνος, Καλύβας, Σιώτης, Παπανικολάου, Κωστάκος (16΄ Τρίγκας- 63΄ Παπαϊωάννου), Γιαννόπουλος, Τσάνα.


ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Βέλλος Δημήτρης): Πουλίτσας, Τσικίμης (60΄ Χαλαστάνης), Ξεζώνοτος, Σωτηρίου, Τσούκαλος, Παπανάγνος, Nuraj (78΄ Μακρόπουλος Γ.), Μπράχος, Λάγιος (46΄ Κλωτσοτήρας), Αντωνίου (90΄ Στάικος), Μακρόπουλος Ε.