Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος, αφενός, πέτυχε το πρώτο γκολ της Ελλάδας και πρώτο δικό του με την Εθνική Ομάδα, με πέναλτι που κέρδισε ο Παυλίδης στο 45' + 3'  και αφετέρου δημιούργησε το δεύτερο με υπέροχη πάσα στον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος ευστόχησε στο τετ-α_τετ με τον Ναμάσκο στο 50', η Εθνική νίκησε 2-0 τη Μολδαβία και έφτασε τους εφτά βαθμούς στον 3ο όμιλο της League C του Nations League.


Στη φάση του πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Μπακασέτας, αποβλήθηκε ο Πόσματς, ο ποδοσφαιριστής που ανέτρεψε τον Παυλίδη και η Μολδαβία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 88'  ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπλόκαρε το πέναλτι του Μιλιντσεάνου και κράτησε ανέπαφη την ελληνική εστία.


Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69'  Ρότα), Γιαννούλης, Τζαβέλας, Σβάρνας, Ζέκα, Κουρμπέλης (83'  Μπουχαλάκης), Λημνιός (76'  Πέλκας), Μπακασέτας, Μάνταλος (70'  Φορτούνης), Παυλίδης (83'  Φούντας).


Μολδαβία: Ναμάσκο, Άρμας, Πόσματς, Μούντρατς, Ρεάμπτσιουκ, Πλάτιτσα, Τσότσιουτς, Ράτσα (66'  Μαράντιτσι), Τσάϊμάτσοβ (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (76'  Ράτου), Νικολαέσκου (58' Μιλιντσεάνου).


*  Στον άλλο αγώνα του ομίλου της Εθνικής: Κόσοβο - Σλοβενία 0-1.