Το θέμα που απασχολεί περισσότερο τις ομάδες στην Ελλάδα και ειδικά τους οπαδούς τους είναι το πότε, το πότε αν και σε ποιο ποσοστό θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.


Θέση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα πήρε ο πρόεδρος της Super League 1 Λεωνίδας Μπουτσικάρης με δήλωσή του δήλωσή του στην ΕΡΤ-3, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.


Αναφερόμενος στο στο ενδεχόμενο επιστροφής των φιλάθλων στις εξέδρες των σταδίων έριξε το μπαλάκι στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή του κράτους.


Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπουτσικάρης:


«Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία προσαρμογής στα υγειονομικά δεδομένα στην Super League 1, ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα, βέβαια αυτό είναι απόφαση της υγειονομικής επιτροπής όμως βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς και είμαστε αισιόδοξοι ότι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο κόσμος θα επιστρέψει».

Για το αν μπορεί ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα σε περιοχές χωρίς πολλά κρούσματα: «Εμείς έχουμε βάλει ένα πλάνο ανάλογα με τη χωρητικότητα του γηπέδου και τις προδιαγραφές κάθε γηπέδου. Είναι απόφαση της υγειονομικής επιτροπής, το ποσοστό κάλυψης της χωρητικότητας του γηπέδου. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε της ορθές συνθήκες τέλεσης αγώνα», κατέληξε ο κ. Μπουτσιάρης.