Το speaker.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, Λάμπρο Μπαμπάνη ο οποίος μας μίλησε για την όλη κατάσταση με την πανδημία και πως επηρεάζει το ποδόσφαιρο, ακόμη μας ανέλυσε πώς βλέπει την εξέλιξη του πρωταθλήματος μετά από έξι αγωνιστικές, πως περιμένει ότι θα είναι η κατάσταση με την επανέναρξή του και τις ενέργειες που κάνουν να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές τους σε καλή κατάσταση. 


Ο έμπειρος τεχνικός επίσης αναφέρθηκε στην ομάδα του και τη "βαριά" φανέλα της καθώς και τους στόχους της ευχόμενος όλη αυτή η περιπέτεια του κορωνοϊού να έχει σύντομα τέλος και να επιστρέψουν όλοι στην κανονικότητα.



Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Ο  κορωνοϊός είναι  μια κατάσταση  πρωτόγνωρη, αφορά το σύνολο του πληθυσμού παγκοσμίως και  φυσικά έχει επηρεάσει αρνητικά και την δική μου ομάδα όπως και το σύνολο των  επαγγελματικών και  ερασιτεχνικών σωματείων. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ακούσουμε προσεκτικά τους  ειδικούς και να μεταβιβάσουμε τις πληροφορίες στους αθλητές μας οι οποίοι έχουν πάρει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για το χρονικό διάστημα που θα είναι εκτός γηπέδου."


Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Μετά τις πρώτες έξι πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, φαίνεται πως οι ομάδες  που  είχαν στην διάθεση τους μεγάλα μπάτζετ ενισχύθηκαν σημαντικά παίρνοντας ό,τι  καλύτερο. Μιλάω  για την Μαλεσίνα, τον Ολυμπιακό Λαμίας, τον Σταυρό και τις Λιβανάτες μεταξύ αυτών των ομάδων θα παιχτεί και η πρωτιά."




Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Μιλάμε με ειδικούς στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όπως επίσης και με ψυχολόγους γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτό το στοιχείο. Οι  αθλητές είναι άνθρωποι και βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση αφού είναι εκτός του φυσικού τους χώρου που είναι το γήπεδο. Η αποχή πάντα επηρεάζει, κανείς δεν ξέρει πότε θα επανέλθουμε και σίγουρα χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για την επαναφορά."


Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:


"Φέτος  είμαι σε ένα  σωματείο με μεγάλη  ιστορία  στο  φθιωτικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, βαριά η  φανέλα και σίγουρα πρόκληση για μένα να  δουλέψω γι'  αυτή την  ομάδα.  Στόχος του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου είναι μέσα από την προπόνηση να βάλουμε τις  βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας  που θα βασίζεται στα δικά της παιδιά συν κάποιες προσθήκες παιδιών που θα βοηθήσουν τους μικρούς να μεγαλώσουν ποδοσφαιρικά."



Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ποιοτικό, θα έχουμε αμφίρροπα παιχνίδια αλλά όλα θα κριθούν με την  εξέλιξη της πανδημίας, σίγουρα υπάρχει η τετράδα, στη συνέχεια ένα γκρουπ με καλές ομάδες που  θέλουν να πλασαριστούν ψηλά και τέλος  4,5  ομάδες που θα  δώσουν τον δικό τους αγώνα για να σώσουν την  κατηγορία. Τέλος να ευχηθώ υπομονή σε όλο τον κόσμο και μακάρι κάποια στιγμή να επανέλθουμε στην κανονικότητα."