Κρούσμα κορωνοϊού και στην Τρίπολη, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την Τετάρτη (18/11), πως μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και αυτομάτως τέθηκε σε καραντίνα. Η προπόνηση της Τετάρτης για αυτό το λόγο και αναβλήθηκε. Η ομάδα του Αστέρα το Σάββατο το μεσημέρι αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος" τη Λαμία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


 «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε.


Ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η προπόνηση της Τετάρτης (18/11) αναβλήθηκε και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και στο προσωπικό του συλλόγου την Τετάρτη (18/11) διενεργήθηκαν τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα οποία και θα επαναληφθούν σε δύο 24ωρα.


Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό απομονώθηκε και παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας».