Το speaker.gr επικοινώνησε με τον προπονητή του Κεραυνού Βαθυκοίλου, Νίκο Αποστόλου ο οποίος μας μίλησε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία, την επιρροή της πάνω στους αθλητές και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πως βλέπει την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.


Επίσης μας δίνει μια εκτίμηση της πορεία της φετινής Α΄ Φθιώτιδας, αν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και αναλύει τους στόχους της δικής του ομάδας, ενώ τονίζει τη σημασία που πρέπει να δοθεί στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.


Διαβάστε όσα ενδιαφέροντα είπε:


Πως αντιμετωπίζετε τόσο εσείς όσο και η ομάδα σας την όλη κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού.


"Δυσάρεστες καταστάσεις για όλους μας σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για την πορεία των ομάδων στο ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα αλλά και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα μιας και έχουμε στοπ από τον χώρο των ακαδημιών έως και τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα των ενώσεων. Οι προπονήσεις πλέον γίνονται σε ατομικό επίπεδο και καθένας μας προσπαθεί να βρίσκει τρόπους και χώρους να κρατηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όσο μπορεί."




Ποια εικόνα έχετε μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές στην Α΄ Φθιώτιδας:


"Παρακολουθώ εντατικά τα τελευταία χρόνια τα πρωταθλήματα της Ένωσης μας λόγω της δουλειάς μου με τις υποδομές και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και δυστυχώς διαπιστώνω για μια φορά ακόμα ότι παρά την συμμετοχή των ομάδων έχουμε κακή ποιότητα αγωνιστική και οργανωτική. 2, 3, 4 το πολύ ομάδες με οικονομική άνεση για τα δικά μας δεδομένα έχουν μαζέψει ό,τι πληρώνεται, αξίζει ή όχι και με μέσον όρο ηλικίας μεγάλο είναι στο ένα γκουπ πρωταθλητισμού και οι άλλες ομάδες παίζουν για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία και στο τέλος ψάχνουμε πάλι να βρούμε ομάδες για το επόμενο πρωτάθλημα. Στο 1/3 του πρωταθλήματος βάση δυναμικής ομάδων θα  δούμε  μερικά καλά ματς και για τα υπόλοιπα μόνο για συμμετοχή. Ίδιοι παίχτες...ίδιοι προπονητές... νομίζω και ίδιοι περίπου παράγοντες. Αναβάθμιση καμία, ενημέρωση ελλιπής, αλλαγή καμία. Ούτε καινούργιους κανονισμούς δεν ξέρουμε οι περισσότεροι."


Η αίσθηση που έχετε  για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος μετά τη νέα καραντίνα, πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες:


"Ανάλογα με το χρόνο της αποχής των ομάδων από την αγωνιστική δράση και την προσωπική προσπάθεια του καθενός, με τους πιο έμπειρους να επανέρχονται πιο έτοιμοι νομίζω. Άλλωστε αυτοί που δουλεύουν περισσότερο έχουν και διάρκεια."




Ποιες οι προσωπικές και ποιες οι βλέψεις της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα:

"Για μένα είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε ένα σύλλογο με ιστορία στο νόμο μας με αθλητικότατη  συμπεριφορά,  με αξιοπρέπεια στο χώρο, ομάδα που στο παρελθόν έχει δώσει ταλέντα και στη μεγάλη ομάδα του νόμου μας τη Λαμία και συνεχίζει να βγάζει παίχτες με ήθος και προσωπικότητα. Ομάδα οικογένεια για το άθλημα βοηθώντας τα νέα παιδιά για άθληση, φιλία, κοινωνικότητα και μετά στόχους για διάκριση. Γι' αυτό γίνεται δουλειά σε όλους τους τομείς και μάλιστα το γήπεδο της ομάδας είναι στο τελικό στάδιο της κατασκευής του με φυσικό χλοοτάπητα."


Τέλος μια εκτίμηση του φετινού Πρωταθλήματος σε σχέση με το παρελθόν όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό και την ποιότητα του 


"Νομίζω χρειάζεται περισσότερη εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά, περισσότερες συμμετοχές και στήριγμα από τους παλιούς -μεγαλύτερους έμπειρους παίχτες -παράγοντες και για να ανέβουμε επίπεδο και ποιότητα. Χρειαζόμαστε παιδαγωγούς προπονητές με γνώμονα το άθλημα και όχι μόνο την οικονομική βοήθεια των ομάδων με ευσυνειδησία στη δουλειά μας. Καλό θα ήταν να υπάρχει και μια ενημέρωση των παραγόντων των ομάδων γενικότερα διότι όλοι μαζί πρέπει δουλέψουμε πάνω στο ποδόσφαιρο για να βρούμε λύσεις για την ποιότητα που επιθυμούμε.."