Είμαστε πολύ κοντά στις ημέρες που μικροί και μεγάλοι περιμένουν με ανυπομονησία και η Λαμία παρά τις δυσμενείς συνθήκες της πανδημίας, φοράει τα καλά της! 


Τα συνεργεία της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού ξεκίνησαν από νωρίς και  γεμίζουν με φως και χρώμα τους δρόμους της πόλης, τις γειτονιές και τις Κοινότητες, για να υποδεχθούμε όλοι τα Χριστούγεννα με αισιοδοξία και ελπίδα, μέσα σε ένα κλίμα ζεστασιάς και γιορτής!

 

Οι μετακινήσεις μας μπορεί να  είναι περιορισμένες, όμως έστω και σε αυτές, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων!




Το μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων:


"Και μέσα στην πανδημία… το φως θα ζεστάνει τις καρδιές όλων μας!

Το έργο του στολισμού και φέτος ανέλαβαν να εκτελέσουν τα συνεργεία του Δήμου μας, τα οποία δουλεύουν ακατάπαυστα με μεράκι και ιδιαίτερο ζήλο, για να τον ολοκληρώσουν, δείχνοντας την αγάπη τους για το τόπο μας και τους δημότες.

Τους ευχαριστούμε και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες γι’ αυτό. 

Ευχαριστούμε ταυτόχρονα και τους δημότες μας για την υπεύθυνη στάση και υπομονή που έδειξαν και δείχνουν, στην αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης.

Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη απέναντι στη πανδημία, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα,  για να διασφαλίσουμε ότι με το τέλος της πανδημίας, η πόλη μας  θα βρει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει μπροστά."