Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να βρει κι άλλους βαθμούς, που θα τον απομακρύνουν από κάθε ανησυχία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο συνεχίζει στη Δυτική Ελλάδα, ψάχνοντας κάτι παραπάνω, καθώς πλέον απέχει οκτώ βαθμούς από την έκτη θέση και τα πλέι οφ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πριν από δέκα μέρες για το Κύπελλο και προσέφεραν ένα συναρπαστικό 2-2.


Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Ενάμισι μήνα έψαχνε τη νίκη ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και δεν ήταν και ότι πιο προβλέψιμο να την βρει τελικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ μέσα στο «Σπύρος Λούης».


Το κατάφερε όμως με 2-0, κάνοντας την πρώτη νίκη στην ιστορία του στο γήπεδο αυτό! Παραμένει 11ος, αλλά ξέφυγε κάπως από τις ομάδες που ακολουθούν.

Έχει προηγηθεί σε 11 παιχνίδια του, αλλά δεν νίκησε τα επτά από αυτά! Έχει χάσει 18 βαθμούς ως τώρα σε αγώνες που έχει προηγηθεί, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.


Μόλις επτά από τους 18 βαθμούς που έχει μαζέψει ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κατακτήθηκαν στην έδρα του. Δυσκολεύεται πολύ να νικήσει εκεί, κάτι που κατάφερε μόνο με τη Λαμία.


Ο Ατρόμητος

Πήρε ισοπαλία στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, μετά από δύο ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Πλέον απέχει οκτώ βαθμούς από την έκτη θέση και τα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται να ξεπεράσει τον μέχρι τώρα εαυτό του και να ψάξει για πολλούς βαθμούς.


Η ομάδα του Περιστερίου παρουσιάζεται καλύτερη με αντίπαλες τις ομάδες της πρώτης πεντάδας, παρά με τις υπόλοιπες. Στους οκτώ αγώνες της με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας έχει μαζέψει 11 βαθμούς (4 από τον ΠΑΟΚ, 3 από ΑΕΚ, 3 από Παναθηναϊκό και 1 από τον Άρη), ενώ σε 11 αγώνες με τις ομάδες που είναι από την 6η ως την 14η θέση, έχει συγκεντρώσει επίσης 11. Έχει κάνει πέντε νίκες, τρεις με τις ομάδες της πεντάδας (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και δύο με όλες τις άλλες (Παναιτωλικό και Λαμία).


Ο Ατρόμητος έχει κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι εκτός έδρας, αυτό με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν έχει νίκη στα έξι ταξίδια που έχει κάνει ως τώρα.


Μεταξύ τους

Παίζουν για τρίτη φορά στη σεζόν, μετά από τέσσερις μέρες θα παίξουν και τέταρτο, ενώ αν είναι στα πλέι άουτ θα δώσουν και πέμπτο.

Στις 31 Οκτώβρη ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε «ηχηρή» νίκη στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα, ενώ πριν από 10 μέρες έμειναν στο 2-2 στα Γιάννενα στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου.

Η  τελευταία εκτός έδρας νίκη του Ατρομήτου τον Φεβρουάριο του 2019 ήλθε μετά από επτά επισκέψεις του εκεί χωρίς νίκη, με τον ΠΑΣ να έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.


Η ιστορία

Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 11

Ισοπαλίες: 9

Νίκες Ατρομήτου: 9


Με γηπεδούχο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 9

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Ατρομήτου: 2


Στον πρώτο γύρο

31.10.2020: Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

(37’ σουτ Ελευθεριάδης, 70’ σουτ Κάργας)

Το τελευταίο παιχνίδι

16.02.2019: ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0-2

(11’ σουτ Κουλούρης, 50’ σουτ Ουάρντα)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

- car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (pdf)