Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου παρουσιάστηκε Ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στο «Απ. Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.


Συγκεκριμένα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:


«Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι δεν έχω λόγια για να το περιγράψω τι έχουν καταφέρει αυτά τα παιδιά. Έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες θεωρώ. Την προηγούμενη Κυριακή παίξαμε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο με τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη είχαμε το εντός με τον Απόλλωνα και σήμερα έπρεπε να κάνουμε το απαραίτητο ροτέισον. Για κάποια από τα παιδιά, ήταν το πρώτο 90λεπτο που έπαιξαν όλοι μαζί και ήταν δύσκολο να βγάλουν το 90λεπτο. Αυτό που φοβόμουν ήταν οι τραυματισμοί. Με τις δύο αναγκαστικές αλλαγές και τον τραυματισμό του Τζανδάρη, από το 68′ παίζαμε στην ουσία με παίκτη λιγότερο. Μετά από όλα αυτά, τι άλλο να πω για τους παίκτες και αυτό τον πολύτιμο βαθμό;


Μας έλειψε να βγάλουμε εύκολα τις μπάλες από την άμυνα στην επίθεση και ειδικά στο σκέλος του παιχνιδιού που αφορά τον άξονα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς όμως, είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό. Ανασταλτικά ήμασταν πάρα πολύ καλά. Δεν θυμάμαι κάποια πολύ σημαντική φάση του Παναθηναϊκού. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αναμενόμενο και λόγω έδρας να μας πιέση. Έβγαλε κάποιες φάσεις, αλλά όσες φορές χρειάστηκε αντέδρασε ο Επασί. Εμείς είμαστε χαρούμενοι με το 0-0. Το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα».