Για την 5η αγωνιστική της Super League 2 ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος και νίκησε 1-3 τα Τρίκαλα και είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία με έντεκα βαθμούς ενώ ο ΑΟΤ έμεινε δεύτερος με οκτώ.


Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Σουλιώτη στο 34', στην ίδια φάση κατά την οποία λίγο νωρίτερα ο Νίκας είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Ο Τζιώρας στο 41' είχε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά στο 45' πλάσαρε και βγήκε δίχτυα για το 0-2.


Ο ΑΟΤ μείωσε σε 1-2 στο 51' με σουτ του Αλμπάνη, ενώ είχε προηγηθεί σημαντικό λάθος του Γκέκα, που αναίτια βγήκε κοντά στο κόρνερ και έχασε τη μπάλα. Τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους έδωσε τελικά στο 72' ο Νίλι με φοβερό σουτ εκτός περιοχής.


ΣΚΟΡΕΡ: 51' Αλμπάνης - 34' αυτ. Σουλιώτης, 41' Τζιώρας, 72' Νίλι


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γκάρας, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου (46' Ευθυμίου), Σταματής, Πέλκας (84' Κλεμέντε), Σκόνδρας, Τζαλόσι (72' Χατζηκωνσταντίνου), Νιάρος (64' Διαμαντόπουλος), Σιλβάνο (46' Αλμπάνης)


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας, Καραχάλιος, Μεχία (86' Τσάπρας), Πολέτο (86' Παναγιώτου), Συμελίδης (80' Ενομό), Νίλι (90'+3' Θεοχάρης), Τζιώρας (90'+3' Μαρίνος).


Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Στάικος (Λάρισας)