Το παιχνίδι του Βόλου θα έχει καθοριστική συμβολή στην εξέλιξη της μάχης για την έκτη θέση. Αν ο Αστέρας Τρίπολης δεν χάσει, κάνει μεγάλο βήμα για να την κατακτήσει. Οι γηπεδούχοι θα ελπίζουν μόνο με νίκη, αφού θα πλησιάσουν στους έξι βαθμούς.


Ο Βόλος

Πήρε ένα ακόμα βαθμό στη Λάρισα την περασμένη εβδομάδα και μεσοβδόμαδα με άλλη μια ισοπαλία 1-1 στο Ηράκλειο, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Απέχει εννέα βαθμούς από την έκτη θέση, αλλά ελπίζει ακόμα, αρκεί βέβαια να νικήσει τον Αστέρα και να πλησιάσει στους έξι.


Ο Βόλος εννέα ισοπαλίες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Αλλά έχει μόνο δύο στα επτά τελευταία, αφού είχε επτά στα πρώτα 13. Είναι η μοναδική ομάδα, που έχει καταφέρει να μην χάσει σε έξι παιχνίδια, που βρέθηκε πίσω στο σκορ! Ένα κέρδισε και σε πέντε έφερε ισοπαλία.


Έχει μαζέψει 14 βαθμούς εκτός έδρας και 10 στην έδρα του, που έχει μόλις δύο νίκες. Μάλιστα έχει πετύχει μόλις έξι γκολ στην έδρα του σε εννέα παιχνίδια, ενώ έχει 14 εκτός! Και από αυτά τα έξι μόλις ένα στο πρώτο ημίχρονο!


Ο Αστέρας Τρίπολης


Ο Αστέρας έχει πετύχει ένα εντυπωσιακό σερί πέντε νικών, που του έχει δώσει πολύ σοβαρό προβάδισμα για μια θέση στα πλέι οφ, αλλά μπορεί να αισιοδοξεί για ακόμα ψηλότερα. Ενδιάμεσα βέβαια αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Άρη, την τελευταία ομάδα που νίκησε στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα.


Είναι αήττητος στα 15 τελευταία με ομάδες της περιφέρειας, μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου πέρσι.


Ο Αστέρας έχει χάσει μόνο ένα από τα 10 τελευταία, αυτό με τον Ολυμπιακό. Και οι πέντε ήττες του είναι από τις ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα. Δύο από τον Ολυμπιακό και από μια από Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.


Δεν έχει χάσει εκτός έδρας εδώ και δύο μήνες, από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει χάσει σε έδρα της περιφέρειας στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, από τη λήξη της καραντίνας και μετά δηλαδή. Από την 1η Μαρτίου 2020 που έχασε στη Λάρισα, έχει κάνει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.



Μεταξύ τους

Ο Βόλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα της Τρίπολης στον πρώτο γύρο και απέφυγε μια τρίτη διαδοχική ήττα από τον Αστέρα. Το γκολ αυτό του Περέα μάλιστα ήταν το πρώτο που έβαλε ο Βόλος στον Αστέρα Τρίπολης μετά από τρία παιχνίδια.


Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει ηττηθεί από το Βόλο, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια έχουν γίνει στην Τρίπολη.


Στο Βόλο έχουν παίξει μόλις μια φορά, λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και ήταν ισόβαθμοί με λίγες ελπίδες για την εξάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη και διατήρησε τις λίγες ελπίδες του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.


Η ιστορία

Νίκες Βόλου: 0

Ισοπαλίες: 2


Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2


Με γηπεδούχο το Βόλο

Νίκες Βόλου: 0

Ισοπαλίες: 0


Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 1


Στον πρώτο γύρο

09.12.2021: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1-1

(24’ πέναλτι Μπαράλες – 90’+ σουτ Περέα. Στο 52’ ο Κλέιμαν απέκρουσε πέναλτι του Μπαράλες. Στο 90’ 2η κίτρινη Φεράρι του Βόλου)


Πέρσι

16.02.2020: Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1

(85’ σουτ Ντέλετιτς)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ


ΒΟΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (pdf)