Η ΕΠΟ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/3), στις 12:00. Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται στις 6-7-8 Απριλίου και τους δεύτερους στις 27-28-29 Απριλίου, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 8ης (ημιτελικής) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19.03.2021 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα διεξαχθεί και η κλήρωση για την ανάδειξη της τυπικά γηπεδούχου ομάδας του Τελικού.


Η κλήρωση θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr., ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο».