Με λευκή ισοπαλία ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους Ρόδος και Επισκοπή για τον Νότιο Όμιλο της Football League για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.


Η Επισκοπή είχε ένα πολύ καλό πρώτο μισάωρο στον αγώνα, χάνοντας και μια σπουδαία ευκαιρία με τον Τσιριγώτη για να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν αρκετές φορές έξω από την εστία του Βουτσελά, δίχως όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση.  

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος με την Ρόδο να έχει στο ξεκίνημα την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και έτσι έμεινε το 0-0. 

Στις καθυστερήσεις η Επισκοπής έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ανδρικόπουλου. 


Στο 15’ μετά από γύρισμα που έγινε από τα αριστερά, ο Νάνι πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς.


Στο 22’ ο Ανδρικόπουλος έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά και ο Τσιριγώτης εντελώς αφρούρητος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έκανε το πλασέ πάνω στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.


Στο 70’ ο Σερέντιουκ έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Βουτσελάς μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Μακρής βρέθηκε σε καλή θέση αλλά οι αμυντικοί απέκρουσαν σωτήρια.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος, Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Μπαξεβάνος, Αρναρέλλης (56′ Λίχτι), Μαρτσάκης (66′ Σέρεντιουκ), Δελαπόρτας (83′ Μακρής), Τσίπρας (83′ Πεχλιβανόπουλος), Ριτάκο (66′ Γιόνδης).


Επισκοπή (Βέλιτς): Βουτσελάς, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Χρουσιέλ, Ανδρικόπουλος, Τσιριγώτης (81′ Τσόφλιος), Λίμα, Ρότσα, Σουμπασάκης (90+2′ Καραγιάννης).


Πηγή photo: news12.gr