Λύτρωση για τον Ιάλυσο στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League, ο οποίος χάρη στο γκολ του Χατζησάββα απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ματς με την Καλλιθέα εντός έδρας και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δυο ομάδες να είναι επηρεασμένες από την απραξία τόσων μηνών. 


Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σταύρου, αλλά ο Ιάλυσος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων λυτρώθηκε με τον Χατζησάββα και πήρε το βαθμό «χρυσάφι».


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ιάλυσος (Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουτζάι (71′ Σταθόπουλος), Καρπαθάκης, Καντούτσης (55′ λ.τ Τερζίου), Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος (71′ Γιώργου), Χατζησάββας, Παπαδόπουλος, Μαστραντωνάκης (88′ Χριστόπουλος).


Καλλιθέα (Κούτσης): Κουρεπίνης, Κρητικός, Μουσταφίδης, Καλύβας, Καντέ (65′ Ενγκβεμ), Σταύρου (83′ Παντελίδης), Χοτζάλι, Στούπης, Παπαγγελής (74′ Ρόπας), Καββαδίας, Μαρουκάκης (83′ Στεβάνοβιτς).