Συνέχεια σε μια πετυχημένη πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα αναζητήσει ο Βόλος στο πλέι οφ, μπαίνοντας πρώτος στη βαθμολογία. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα βρει δυνατή αντίσταση από τις ομάδες δίνουν μάχη για την παραμονή, όπως είναι και ο πρώτος επισκέπτης του, ο ΟΦΗ. Με το Νίκο Νιόπλια για δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο, η ομάδα του Ηρακλείου αναζητά βαθμούς μετά από δύο και πλέον μήνες.

Ο Βόλος
Η ομάδα του Βόλου μπαίνει πρώτη στη βαθμολογία των πλέι άουτ, αφού έχει 33 βαθμούς, έξι περισσότερους από την περασμένη σεζόν. Με τη νίκη επί της ΑΕΚ δείχνει ότι έχει διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και η πρώτη θέση στα πλέι άουτ είναι ένα σημαντικό κίνητρο για την πιο νέα ομάδα της κατηγορίας.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια και το έκλεισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Ενδιάμεσα έκανε δύο νίκες σε 16 παιχνίδια!

Έχει καταφέρει να μην χάσει σε έξι παιχνίδια, που βρέθηκε πίσω στο σκορ! Ένα κέρδισε και σε πέντε έφερε ισοπαλία. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερα, επτά. Ο Βόλος έχει καταφέρει να πάρει οκτώ βαθμούς σε αγώνες που ήταν πίσω στο σκορ.

Ακόμα ο Βόλος έχει εννέα ισοπαλίες, αλλά καμία στα έξι τελευταία. Αλλά έχει μόνο δύο στα 13 τελευταία, αφού είχε επτά στα πρώτα 13.

Επικράτησε της ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, για να φτάσει τις τέσσερις νίκες στην  έδρα του, όσες έχει και εκτός. Δίνει το 30ό εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του στη Super League.

Ο ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ ελπίζει με το τέλος της κανονικής περιόδου, να τελειώσει και το σερί των 10 ηττών, που του προκάλεσε την βαθμολογική υποχώρηση, με αποτέλεσμα να ξεκινάει από την 13η θέση τη μάχη της παραμονής στα  πλέι άουτ.
Έχασε το 10ο παιχνίδι στη σειρά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι που σημαίνει ότι έχει να πάρει βαθμό από τις 10 Ιανουαρίου, όταν πήρε ισοπαλία από τον Ατρόμητο.
Εκτός έδρας είχε ξεκινήσει καλά, αλλά έχασε τα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Από τότε που πέτυχε τα τέσσερα γκολ στο Βόλο, έβαλε άλλα τρία σε οκτώ παιχνίδια.

Μεταξύ τους
Μπορεί ο ΟΦΗ να πέτυχε ευρεία νίκη με 4-1 μέσα στο Βόλο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου φέτος, ωστόσο είναι το μοναδικό καλό αποτέλεσμα στα έξι παιχνίδια της ιστορίας τους. Ο Βόλος έχει τρεις νίκες στα  τέσσερα παιχνίδια τους για τη Super League. Ο ΟΦΗ έχει μια. Δεν έχουν ισοπαλία.

Ο Βόλος νίκησε και πάλι τον Ιανουάριο στο Πανθεσσαλικό με 2-0 για το Κύπελλο, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκρισή του στα προημιτελικά.

Η ιστορία
Νίκες Βόλου: 3
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΟΦΗ: 1
Με γηπεδούχο το Βόλο
Νίκες Βόλου: 1
Ισοπαλίες: 0
Νίκες ΟΦΗ: 1

Τα παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο
23.11.2020: Βόλος – ΟΦΗ 1-4
(84’ κεφαλιά Δημόπουλος – 39’ σουτ Ντε Γκουσμάν, 80’ σουτ Σαρντινέρο, 88’ πέναλτι Νέιρα, 90’+ σουτ Στάρτζεον. Στο 30’ κόκκινη Σάντσες του Βόλου)
14.02.2021: ΟΦΗ – Βόλος 1-2
(63’ σουτ Καστάινος – 3’ κεφαλιά Περέα, 21’ σουτ Δουβίκας)

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

- ΒΟΛΟΣ - ΟΦΗ