Η Παναχαϊκή σκόραρε μετά από σχεδόν ένα μήνα και έτσι με γκολ του Χρήστου Γιούση στο 52’, έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας, Γλύκου, και παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 19’ (έπειτα από αποβολή του Μπρους), πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 και ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.


Οι Πατρινοί είχαν να σκοράρουν από τις 28 Φλεβάρη και το ματς με την Ξάνθη ωστόσο είχε και τρεις οι αναγκαστικές αλλαγές με τους Αραβίδη, Μπάτροβιτς και Αποστολόπουλο να αποχωρούν, λόγω ενοχλήσεων!


Το φιλμ του αγώνα:


2’ Σουτ του Γιούση, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γλύκου.

15’ Σέντρα του Σκούπρα, από τα δεξιά, ο Ομπράντοβιτς έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

44’ Εξαιρετικό σουτ του Μουστακόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

52’ Γκολ για την Παναχαϊκή! Αδιανόητο λάθος του Γλύκου, ο οποίος σε μια εύκολη και ανυποψίαστη φάση πάσαρε… στον Γιούση, που σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

71’ Σέντρα του Ντα Κάμπο, κεφαλιά του Γκουντρουμπή, ελάχιστα άουτ.

73’ Ωραίο πλασέ του Μπαλογιάννη, έδιωξε σε κόρνερ ο Κολοβούρης.

90+4′ Σέντρα του Χατζή, γυριστή κεφαλιά του Γκουντρουμπή, μπλόκαρε ο Κολοβούρης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Σταμόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Τσερούτι (21′ Μουστακόπουλος), Μπάτροβιτς (66′ Κόκας), Γιούσης, Αραβίδης (11′ λ.τ Μασούρας).


Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Γκόλιας (59′ Γκουντρουμπής), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (46′ Μπαλογιάννης), Μπάλλας (46′ Μπάμπης), Γιάκος (59′ Νύκταρης), Χατζής, Τζοβάρας (46′ Ντα Κάμπο), Ομπράντοβιτς.