Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον κόσμο μετά την γνωστοποίηση της είδησης της  δημιουργίας της European Super League από τους «μεγάλους» της Ευρώπης.


Πολλές είναι οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές που πήραν θέση για τη συγκεκριμένη κίνηση, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Μία από τις ομάδες που εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους είναι και ο ΑΟ Σκάρφειας με αρκετή δόση χιούμορ, το οποίο άλλωστε τους διακρίνει.


Με ανάρτησή τους λοιπόν στην επίσημη σελίδα της ομάδας στα social media τάσσονται κατά της δημιουργίας της συγκεκριμένης λίγκας, τονίζοντας πως η ομάδα τους, δεν θα συμμετέχει στην European Super League.


Αναλυτικά η ανάρτησή της ομάδας:


"Ο Α.Ο. Σκάρφειας δεν συμμερίζεται αυτό το μοντέλο διοργάνωσης (European Super League) καθώς το μόνο στόχο που έχει είναι η αύξηση κεφαλαίου των ισχυρών και η υποβάθμιση των εθνικών πρωταθλημάτων.  Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει καθώς ανήκει στον κόσμο της και σε αυτόν θα παραμείνει. 💪⚽🏆

#againstmodernfootball #europeansuperleague #not"



Ο Α.Ο. Σκάρφειας δεν συμμερίζεται αυτό το μοντέλο διοργάνωσης (European Super League) καθώς το μόνο στόχο που έχει είναι...

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο. Σκάρφειας στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021