Επίσκεψη σήμερα του Δημάρχου κ. Καραΐσκου στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας με τους Αντιδημάρχους Κώστα Σταυρογιάννη, Κώστα Μουστάκα και Παναγιώτη Φώσκολο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Τάκη Συλεούνη.

Οι εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, ήταν και είναι για μας μεγάλο στοίχημα, σε σχέση και με το Ράλι Ακρόπολις ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: 

Ξεκινήσαμε από τον Ιανουάριο, αναβαθμίζοντας τους εξωτερικούς χώρους και σταματώντας την εγκατάλειψη του χώρου της Έκθεσης.

Από την επομένη στιγμή της ανακοίνωσης της διεξαγωγής του «Ράλι Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ξεκινήσαμε εργασίες με τα συνεργεία του Δήμου μας  και βάζουμε τον κυρίως χώρο της Έκθεσης ξανά σε χρήση για  να φιλοξενηθεί το service park των αυτοκινήτων και των πληρωμάτων. 




Το Ράλι για όλους μας ξεκίνησε. Μαζί και  η όμορφη πρόκληση. 

Είμαστε υποχρεωμένοι να βαδίσουμε στα δύσκολα. Άλλωστε από την αρχή είχαμε επιλέξει το δύσκολο δρόμο.

Θα δώσουμε όμως όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας, ότι αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης.

Παράλληλα είναι και μια ευκαιρία για την αναγέννηση του τόσο σημαντικού αυτού χώρου της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. 

Σημαντικού για τη Λαμία και την ιστορία της, αλλά και για την ανάπτυξη της πόλης. 

Για μας είναι η αρχή και αποτελεί προτεραιότητα μας η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, να γίνει  και πάλι αναπτυξιακός πυλώνας για τον τόπο μας.