Μετά από δυο σερί ήττες το Αιγάλεω επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε 1-0 του Ασπροπύργου εντός έδρας για την 4η αγωνιστική της Football League με τον Απόστολος Χαραλαμπίδης να ξεκινάει έτσι με το δεξί ξεκίνησε την πορεία του στον πάγκο της ομάδας.


Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη μετά το διπλό κόντρα στην Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα και έφτασαν τους έξι βαθμούς όντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Από την πλευρά του ο Ασπρόπυργος γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μην έχοντας κάποιο βαθμό.


Σκόρερ για το Αιγάλεω ήταν ο Μπαρμπαρούσης, ο οποίος στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας (50′ λ.τ Βλάχος), Μαχαίρας, Λάσκαρης, Τσιλιγκίρης, Χαντί (75′ Κασνέτση), Σταματάκης (46΄Τσίτσαρης), Μπαρμπαρούσης.

Ασπρόπυργος (Βαζέχα): Γκέκας, Αργυρόπουλος, Μουκίδης, Ντούμπερετ, Ζαχαρός, Αμπεσολό, Θεοδώρου, Κυριαζής, Τραορέ, Μαρούδας, Τριποτσέρης.