Προελαύνει η Καβάλα στον Βόρειο όμιλο της Football League καθώς επιβλήθηκε με 3-0 και του Πιερικού στο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας τρία γκολ, και κατάφερε να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οι του Πιερικού από την άλλη μεριά, στο ντεμπούτο του Μάριου Παναγιώτου στον πάγκο τους, είχαν καλή εικόνα στο πρώτο μισό του αγώνα αλλά «πλήρωσαν» τον αιφνιδιασμό που υπέστησαν στο ξεκίνημα της επανάληψης και την αποβολή του Γιαλαμίδη.


Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης), με βοηθούς τους Καραγιάννη (Θράκης) και Κουβαλάκη (Δράμας). Τέταρτος ο Πουλικίδης (Δράμας).

Κίτρινες: 26' Τοπαλίδης, 78' Κυβελίδης, 90+3' Χ. Παπαδόπουλος
Κόκκινες: 54' Γιαλαμίδης


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Παντεκίδης, Στίκας, Κολλαράς, Θωμαΐδης (81' Βακιρτζής), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (46' Αδαμάκης), Κόκκορης (57' Κέρθι), Ορφανίδης (73' Γεωργακόπουλος), Βαλαβανόπουλος (73' Μελισσόπουλος).


ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μάριος Παναγιώτου): Αλεξιάδης, Τοπαλίδης (60' Κανταρτζής), Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Χαρτσιάς, Ιντζόγλου (74' Ίτσιος), Μακρής, Δεμηρτζόγλου (60' Μπουολί), Χ. Παπαδόπουλος, Γκατσολάρι (87' Τακίδης), Κυβελίδης (74' Μηλιώτης).