Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League για τον Βόρειο Όμιλο η Τρίγλια πραγματοποιώντας μια μεγάλη εμφάνιση έφτασε στην πρώτη της  φετινή νίκη με 3-2 επί της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Καβάλας, η οποία ταξίδεψε στην Τρίγλια, έχοντας το απόλυτο νικών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.


Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ποζατζίδης, εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και με πλασέ έκανε το 1-0 για την Τρίγλια. Ο σκόρερ του 1ου τέρματος, ήταν αυτός που ισοφάρισε για τον ΑΟΚ στο 23’ όταν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μετά από φάουλ του Ορφανίδη την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1.-


Στο 35’ η Τρίγλια βγαίνει και πάλι μπροστά στο σκορ μετά από ατομική προσπάθεια και εύστοχο πλασέ του Τότσκα! Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν 2 καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Κυρίτση. Η Καβάλα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 53ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Κόκκορης δεν βρήκε το στόχο.


Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπαστεργιανός με κεφαλιά έκανε το 3-1.Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 79ο λεπτό με απ’ ευθείας φάουλ του Ορφανίδη.





Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Κορώνας (Πειραιά)

4ος: Μέγας (Πιερίας)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέργκης, Παπαστεριανός, Βοσκόπουλος, Παπαστεριανός, Σαρβανίδης (74' Καλαίτζίδης), Δόρης, Τότσκα (78' Σμυρλής), Ζγκούρη, Ποζατζίδης ( 90'+3' Ντούνγκα)


ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς (60′ Τενεκές), Στίκας, Παντεκίδης (70′ Γιαλαμούδης), Γαβριηλίδης, Κόκκορης  (70′ Παπαδόπουλος), Θωμαΐδης (60′ Μελισσόπουλος), Βαλαβανόπουλος (46′ Κολλάς), Ορφανίδης, Αδαμάκης.