Με τον Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική της ηγεσία της θα πορευτεί η Ρόδος στη Super League 2, μετά την αποχώρηση του Κώστα Βελιτζέλου. 

Ο 45χρονος προπονητής έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε ΕΝ Παραλιμνίου, Λεβαδειακό, Τρίκαλα, Παναχαϊκη, Λάρισα, Λαμία και Σπάρτη. 

Ο Αντωνίου θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον Ιωάννη Προβίδα και ως αναλυτή τον Μιχαήλ Χαρίτο, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Ιωάννης Καραμπίνης και γυμναστής ο Χαράλαμπος Παναγούλης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση


«Το «τιμόνι» της Ρόδου ανέλαβε και επίσημα ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα στην Super League μετά από 38 χρόνια


Νέος τεχνικός της Ρόδου είναι με κάθε επισημότητα ο Σωτήρης Αντωνίου καθώς ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της υπόθεσης με τον Έλληνα τεχνικό να βάζει την υπογραφή του και να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.


Ο Αντωνίου θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον Ιωάννη Προβιδά και ως αναλυτή τον Μιχαήλ Χαρίτο, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Ιωάννης Καραμπίνης και γυμναστής ο Χαράλαμπος Παναγούλης."


Ο Σωτήρης Αντωνίου είπε στις δηλώσεις του


«Είναι τιμή μου που θα καθοδηγήσω μια ιστορική ομάδα την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ .

Ευχαριστώ τον κ. Μαρτίνη και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η πρόκληση αυτής της νέας σελίδας στην καριέρα μου είναι πολύ μεγάλη.

Στόχος η σκληρή δουλειά ώστε μετά από 38 χρόνια να οδηγήσω την ομάδα της Ρόδου στην μεγάλη κατηγορία».