Στην απόκτηση της Κωνσταντίνας Ζήκου προχώρησε ο ΑΟ Λαμίας όπως ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα.


Η ανακοίνωση του Συλλόγου:


"Ο Α.Ο.Λαμίας 2013 είναι σε θέση να ανακοινώσει μία νέα φέρελπι παίκτρια που προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας η οποία είναι η Ζήκου Κωνσταντίνα


Η αθλήτρια γεννήθηκε στις 17/05/1996 στην Πάτρα έχει ύψος 1.63 και αγωνίζεται στην θέση του Λίμπερο.Ξεκίνησε το Βόλεϋ το 2006 από τις ακαδημίες της Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ στην οποία αγωνίστηκε έως και τη σεζόν 2020-2021 συμμετέχοντας στα πρωταθλήματα τόσο της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ όσο και της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας.Είναι απόφοιτη της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του Πανεπιστημίου Πατρών.


Η αθλήτρια έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της:

Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο την διοίκηση όσο και το προπονητικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος μίας τόσο οργανωμένης ομάδας με φιλοδοξίες αλλά και με πολύ καλό οικογενειακό κλίμα.Θέλω να ευχηθώ αρχικά να πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα,να έχουμε πολλές πολλές επιτυχίες,μα πάνω απ’ όλα υγεία!! Ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά!!


Το ΔΣ. του Α.Ο.Λαμίας 2013 καλωσορίζει την Κωνσταντίνα στην οικογένεια της και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!"