Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Φθιώτιδας η Μαλεσίνα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Ευρυτάνων επικρατώντας του Ευρυτανικού με 4-0, με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Τσοπανέλη ο οποίος σκόραρε δύο φορές και βρίσκεται στη κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα με 8 τέρματα.


Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσοπανέλη να πλασάρει για το 0-1. Δέκα λεπτά περίπου αργότερα στο 38΄ μετά από ωραία ενέργεια του Τσοπανέλη τροφοδότησε τον Μακρή με τον τελευταίο να πλασάρει από πλάγια θέση κάνοντας το 0-2.


Στο 60′ γύρισμα του Μακρή από δεξιά ο Τσοπανέλης ξέφυγε από την επιτήρηση των αμυντικών του Ευρυτανικού και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 0-3, ενώ στο 89′ ο Κωτσαλάς που είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με ατομική προσπάθεια έκανε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Γιολδάση σημειώνοντας το τελικό 0-4.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Μαστρογιάννη και Φ. Κάντζαρη


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία με 10 πόντους ενώ οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα και παραμένουν στην ουρά της βαθμολογίας.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ (Γιάννης Νερολής): Γιολδάσης, Παλιαλέξης, Μαγκλάρας, Μεϊδάνης, Μούτσελος, Στοφόρος, Βαρυπάτης, Χρυσαφόπουλος, Μπίκος, Χειλάς (55′ Πουγκακιώτης), Κυρμιτσής (46′ Μπαλαμώτης).


ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Άγγελος Κυριάκος): Μητσόπουλος, Σέττος (77′ Μπακαλιάνος), Σωτήρχου (54′ Κωτσαλάς), Ζαννιάς, Στεργίου, Καλλής, Μακρής (61′ Δουσιώτης), Λελούδας (78′ Ψαρράς), Τσοπανέλης, Πέππας, Ρίζος (62′ Κατσιούλας).