Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Φθιώτιδας. ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε στο γήπεδο στο Φραντζή την πρωτοπόρο Δάφνη Λιβανατών το απόγευμα του Σαββάτου 16/10 της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0 σε ένα σπουδαίο ματς με φάσεις και πάθος.


Στο 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν στη θέση του οδηγού στο παιχνίδι καθώς κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Τσούκαλου πάνω στη γραμμή. Ο διαιτητής Λαθύρης απέβαλε τον παίκτη της Δάφνης με κόκκινη κάρτα. Ο Βαρυπάτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Μάλιστα στο 13΄ ο Ολυμπιακός Λαμίας είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Νίκου Λέντα.


Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Αυγουστάτου στο 44' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαρυπάτη για το 2-0. Στο 65′ ο Λέντας αυτή την φορά έκανε το 3-0, μετά από μπαλιά του Καυκιά. Πάντως, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Βαρυπάτης θα μπορούσε να έχει πετύχει και τέταρτο γκολ, αλλά η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό και οι δύο ομάδες έχουν 9 βαθμούς και μοιράζονται την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πίσω από την πρωτοπόρο πλέον Μαλεσίνα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λαθύρης με βοηθούς τους Καλύβα και Σκάρλα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Τσάμης, Μητσόπουλος, Νταλταρής, Αυγουστάτος, Παπακώστας, Καλαμάτας, Καυκιάς, Κραβαρίτης, Ν. Λέντας, Βαρυπάτης, Μπουγιώτας.



ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ: Γιοβάς, Β. Μακρόπουλος, Ξεζώνοτος, Τσούκαλος, Σούλκα, Νουράι, Γ. Αντωνίου, Μπράχος, Θ. Αντωνίου, Παπαναστασίου, Χαϊκάλης.