Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 13/11 στο γήπεδο της Στυλίδας, η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε την Δάφνη Λιβανατών στο ντέρμπι της αγωνιστικής και της οποίας επικράτησε με σκορ 1-0 σε ένα παιχνίδι με πάθος και από τις δύο ομάδες που δημιούργησαν πολλές φάσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά.


Η καλύτερη φάση για τον αγώνα καταγράφηκε για την ομάδα της Δάφνης στο 27ο λεπτό όταν ο Αντωνίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπράχος έπειτα από δυνατό σουτ η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι για την εστία του τερματοφύλακα της Στυλίδας του Νίκου Καρανάσιου.


Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η ένταση ανέβηκε και για τις δύο ομάδες ψάχνοντας το χρυσό γκολ καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπου αυτό και ήρθε έπειτα από τη χρυσή αλλαγή του προπονητή της Στυλίδας βάζοντας μέσα στο παιχνίδι τον Κώστα Μπίκο και έτσι ύστερα από απίθανο γυριστό σουτ δεν άφησε περιθώριο στον τερματοφύλακα της Δάφνης να αντιδράσει,σημείωσε το 1-0 στο 76ο’ λεπτό.


Η ομάδα των Λιβανατών έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης μέχρι και το τελευταίο λεπτό ωστόσο αυτό δεν ήρθε και έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 1-0 σε ένα απίστευτο ματς γεμάτο συγκινήσεις και θέαμα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Καλύβα και Λιτοσελίτη


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΣΤΥΛΙΔΑ: Καρανάσιος, Τσόντζορας, Τσιλίκας, Μάγιος, Κ. Κουφιώτης, Αλ. Κουφιώτης, Χρ. Βαρυπάτης, Παρλάντζας, Λάγιος, Κ. Βαρυπάτης, Ταμπάκης.


ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ: Γιοβάς, Ε. Μακρόπουλος, Νουράι, Τσούκαλος, Ταμάμης, Σούλκα, Γ. Αντωνίου, Μπράχος, Θ. Αντωνίου, Παπαναστασίου, Χαϊκάλης.


Δείτε τα αποτελέσματα και τη Βαθμολογία ΕΔΩ