Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 13/11 στο γήπεδο του Σταυρού, ο τοπικός Αστέρας υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας του οποίου και επικράτησε με σκορ 2-0 σε ένα ωραίο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και πάθος για τη νίκη.


Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου του Νέου Κρικέλλου Γιώργου Χαντζή ο οποίος «έφυγε από τη ζωή» σε ηλικία 51 ετών το βράδυ της Παρασκευής (12/11).


Μάλιστα στο γήπεδο βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος συνοδευόμενος και από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κυροδήμο.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 66΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στυλιανού, παράβαση που υπέδειξε ο διαιτητής Λαθύρης σε ανατροπή του Χαντζή από τον Καλαμάτα. Στη συνέχεια ο κ. Λαθύρης έδειξε για διαμαρτυρία την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λέντα Δ. που ήταν αναπληρωματικός για διαμαρτυρία και την κίτρινη κάρτα στον Λέντα Ν. που ήταν στο πάγκο.


Στο 89′ σημειώθηκε το 2-0 για το Σταυρό με τον Χαντζή να εκμεταλλεύεται ένα λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακό Λαμίας, μπαίνοντας στη περιοχή και με πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον Τσάμη.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λαθύρης με βοηθούς τους Γάκο και Σκάρλα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Λάππας Ν. (46′ Χαντζής), Στυλιανός, Σταθαράς (25′ λ.τ. Θεοδώρου), Μόσχος Ν., Λυτάκης, Γενιτσαρόπουλος (87′ Καλογρηάς), Λάππας Ι., Κακκάβας, Νασιακόπουλος (86′ Γαλάνης), Ακασσού.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σπ. Λέντας – Δ. Αποστολόπουλος): Τσάμης, Μητσόπουλος, Σαρρής (74΄Ζήσιμος), Ζωγράφος (74′ Ευαγγελόπουλος), Παπακώστας, Καλαμάτας, Καυκιάς, Κραβαρίτης, Μπουγιώτας, Βαρυπάτης, Μπαγινέτας.


Δείτε τα αποτελέσματα και τη Βαθμολογία ΕΔΩ