Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 13/11 στο γήπεδο του Ρεγγινίου, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου ο οποίος πήρε τη νίκη με σκορ 2-4 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαλέρδο που πέτυχε χατ τρικ.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μαλέρδο, ενώ το Ρεγγίνι αντέδρασε και ισοφάρισε στο 39΄ με γκολ του Λουκόπουλου. Το Μαρτίνο πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενο με 2-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μαλέρδου στο 44΄. 


Στο δεύτερο ημίχρονο το Ρεγγίνι ανέβασε απόδοση κάνοντας ευκαιρίες αλλά δέχτηκε και τρίτο τέρμα στην αντεπίθεση με το τρίτο γκολ του Μαλέρδου στο 68΄. Μείωσε σε 2-3 με γκολ του Κωστάκου στο 73΄ και προσπάθησε για την ισοφάριση ασκώντας μεγάλη πίεση και χάνοντας ευκαιρίες αλλά παρ όλα αυτά α δέχτηκε και τέταρτο τέρμα στο 95 από τον Σωτηρίου.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αναγνώστου με βοηθούς τους Κάντζαρη και Τσιγκόπουλο


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΡΕΓΓΙΝΙ (Γιαννουδάκης Δημήτριος): Κωστάκος, Γρίβας (69΄ Θεοχάρης), Μπερτάνος (88΄ Κοσμάς), Σιώτης, Χουλιάρας, Καλύβας (71΄ Καραγεώργος), Παναγιωτάκης (46΄ Χαλλής), Παπανικολάου, Κωστάκος, Γιαννόπουλος, Λουκόπουλος


ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Κυριάκος Άγγελος): Τσίμας, Πύλλιας, Καφετζόπουλος, Δάρρας, Καραδήμος, Γκουλής (71΄ Κωτσαλάς Χ.), Μαλέρδος (88΄ Λαϊτσας), Σκαμπαρδώνης, Αργυρίου, Κωτσαλάς, Σωτηρίου


Για αποτελέσματα και Βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ