Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας, το απόγευμα του Σαββάτου 26/2 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, η τοπική Νίκη υποδέχθηκε τον Αστέρα Σταυρού από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1.


Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με γκολ του Μάριου Καραναστάση για το 0-1. Στο 29΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση μιας και είχαν δοκάρι με τον Ιωάννου. Ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και έτσι παρέμεινε το 0-1 ως το τέλος.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 41 βαθμούς μόλις 2 πόντους μακριά από την κορυφή.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ξεφλούδας με βοηθούς τους Λιασκώνη και Τσιγκόπουλο


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Επίσκοπος Ανδρέας): Σκοτίδας, Καραγεώργος Ν., Λύκος, Καραγιάννης, Επίσκοπος, Γενιτσαρόπουλος, Καραγεώργος Στ., Ιωάννου, Πλιάτσικας, Μιχαήλ, Παλιαλέξης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραΐσκος): Σίψας, Λάππας Ν., Στυλιανός, Μόσχος, Akassou (46΄ Μπαγινέτας), Λυτάκης, Κατσιούλας, Μαραγκός (46΄Λάππας Ιω.), Καραναστάσης (69΄ Νασιακόπουλος), Κακκάβας, Χαντζής (89΄ Γαλάνης).


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία ΕΔΩ