Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας, το απόγευμα του Σαββάτου 26/2 στο γήπεδο του Μοσχοχωρίου, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2 μετά από ένα συγκλονιστικό ματς.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26΄ χάρη στο γκολ του Χρήστου Κωτσαλά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 51΄ με γκολ του Νίκου Λέντα και έφτασαν στην ανατροπή χάρη στο γκολ του Πασχαλίδη στο 54΄ για το 2-1. Ωστόσο ο Οπούντιος δεν το έβαλε κάτω αλλά έφτασε στην ισοφάριση στο 75΄ με γκολ του Σάχι για το 2-2.


Στο 82' ο Νίκος Λέντας έχασε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος καθώς μπλόκαρε την μπάλα ο Τουρκοχωρίτης και απώλεσε την ευκαιρία να βάλει ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 89' ακυρώθηκε γκολ του Δημήτρη Λέντα για τον Ολυμπιακό Λαμίας ως οφσάιντ.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι εξακολουθούν βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 7η με 23 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολοβός με βοηθούς τους Καλύβα και Τσουκνίδα


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Αχιλλέας Καμπάς): Τσάμης, Χριστοφη (46΄ Κραβαρίτης), Σαρρής (87΄ Χαλαστάνης), Λέντας Δ.,  Αυγουστάτος, Καλαμάτας, Πασχαλίδης, Ντάλυαρης, Λέντας Ν., Ζήσιμος (65΄ Καλογρηάς - 90΄ Ζωγράφος), Ευαγγελόπουλος (46΄ Καυκιάς).


ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Άγγελος Κυριάκος): Τουρκοχωρίτης, Σκαμπαρδώνη, Σωτήρχου (88΄ Πύλλιας), Σαχίνι, Καραδήμος, Γκουλής, Κωτσαλάς Χ. (57΄ Μαλέρδος), Γκριτζάπης, Αργυρίου (46΄ Μίχας), Κωτσαλάς Ν.,Ζαχί


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία ΕΔΩ