Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 12/3 στο γήπεδο των Ευρυτάνων στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε τον Αστέρα Σταυρού από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-0 χάνοντας έτσι και την πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Στο 13΄ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψαν να ανοίξουν το σκορ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο σουτ του Κακκάβα. Στο 26΄και στο 27΄ δυο καλές στιγμές με τον Πασχαλίδη για τον Ολυμπιακό Λαμίας αλλά και στις δυο απέκρουσε ο Μαγκλάρας. 


Στο 32΄ το συγκρότημα του Πέτρου Καραΐσκου άνοιξε το σκορ χάρη στην  κεφαλιά του Ακασού μετά από κόρνερ του Στυλιανού για το 0-1. Ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες στο 82΄ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, ο Γιάννης Λάππας ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν μια μεγάλη νίκη πρωτιάς.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Στυλίδα και τη Δάφνη Λιβανατών με 46 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι πάτησαν την κορυφή στην 1η θέση με 47 βαθμούς έναν μόλις μπροστά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.



Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Τσιγκόπουλο και Μαστρογιάννη


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Αχιλλέας Καμπάς): Τσάμης, Καταραχιάς, Νταλταρής, Παπακώστας, Αυγουστάτος, Καλαμάτας, Πασχαλίδης, Κραβαρίτης, Ν. Λέντας, Καυκιάς (5΄ Βαρυπάτης), Ευαγγελόπουλος.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Θεοδώρου, Στυλιανός, Μόσχος, Ακασού, Λυτάκης, Γενιτσαρόπουλος, Γ. Λάππας, Κακκάβας, Νασιακόπουλος, Χαντζής.


Για όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ





Φωτογραφίες: Θύμιος Αντωνόπουλος