Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 12/3 στο γήπεδο της Αταλάντης, μιας και το γήπεδο το Λιβανατών ήταν ακατάλληλο, η Δάφνη υποδέχθηκε τη Στυλίδα με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.


Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης η Δάφνη είχε μια καλή στιγμή με τον Βαγγέλη Μακρόπουλο να βρίσκεται απέναντι από τον Καρανάσιο, με τον γκολκίπερ της Στυλίδας να αποκρούει. Στο 71΄ οι Λιβανάτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μακρόπουλου από τον Κάντζαρη με τον Παπαναστασίου να ευστοχεί στην εκτέλεσή του για το 1-0 στο 72΄.


Όμως η Στυλίδα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χρήστος Βαρυπάτης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι μοιράζονται την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τους φιλοξενούμενους καθώς και με τον Ολυμπιακό Λαμίας έχοντας όλοι από 46 βαθμούς μόλις έναν πόντο από την κορυφή και τον Αστέρα Σταυρού που έχει 47..


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσαγαρίδας με βοηθούς τους Γάκο και Τσουκνίδα


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Δημήτρης Βέλλος): Γιοβάς, Αμπελάς, Σούλκα, Τσούκαλος, Ταμάμης, Σταμούλης, Γ. Αντωνίου, Μπράχος, Ντζιός, Παπαναστασίου, Β. Μακρόπουλος.


ΣΤΥΛΙΔΑ (Γιώργος Κυριακίδης): Καρανάσιος, Φλέσσας, Κάντζαρης, Μάγιος, Κ. Κουφιώτης, Λαΐνας, Χρ. Βαρυπάτης, Αλ. Κουφιώτης, Λάγιος, Κ. Βαρυπάτης, Λαμπρόπουλος.


Για όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ