Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 12/3 στο γήπεδο της Ηράκλειας στο ντέρμπι των ουραγών, η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε την Νίκη Αγίας Παρασκευής από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 0-3.


Στη χιονισμένη Ηράκλεια οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο ματς αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 76΄ με τον Λύκο για το 0-1, μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 84΄ χάρη σε γκολ του Μιχαήλ για το 0-2 και σφράγισαν τη νίκη τους στο 90΄ με γκολ του Πλιάτσικα για το τελικό 0-3.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με  14 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 12η θέση με 9 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Αναγνώστου Ι. και Κάντζαρη Κ. 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΗΡΑΚΛΕΙΑ (Κώστας Ρουμελιώτης): Μαυράδας, Τριανταφύλλου, Μπαλαμώτης (20΄Άλλα Α.), Κίτσος (87΄ Γεμενής Θ.), Τάτσης, Γιώτης, Καραγιάννης, Μπουσάι, Νάσιος, Άλλα Ε. (73΄ Bego), Γεμενής


ΝΙΚΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Καραγεώργος Ν., Λύκος, Καραγιάννης, Επίσκοπος, Γενιτσαρόπουλος, Καραγεώργος Σ. (87΄ Πανουργιάς), Ιωάννου, Πλιάτσικας, Μιχαήλ, Παλιαλέξης (85΄ Καρακώστας)


Για όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ


Πηγή Φωτο: Starsports.gr