Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 19/3 στο γήπεδο του Ρεγγινίου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τα Καλύβια με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σε σκορ 2-2.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Ρίζου για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 35΄ με αυτογκόλ του Τσατσά για το 1-1. Τα Καλύβια  ωστόσο με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πήραν ξανά το προβάδισμα με 1-2 χάρη στο γκολ του Διαμαντή. Τελικά στο 73΄ ο Αναγνώστου έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 2-2.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με 20 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ξεφλούδας με βοηθούς τους Κουρεμάδα και Πολυμέρου


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΡΕΓΓΙΝΙ (Δημήτρης Γιαννουδάκης): Κωστάκος, Αναγνώστου, Θεοχάρης, Σιώτης, Μπερτάνος (54΄ Καταστανάς), Καλύβας, Γουσουλής, Παπανικολάου (54΄ Τρίγκας), Κωστάκος (11΄ Τσάνα), Γιαννόπουλος, Λουκόπουλος


ΚΑΛΥΒΙΑ (Ηλίας Μπακούμης): Τσιγκόπουλος, Τσατσάς, Σάπιος, Ξηρομερίτης, Κολόκας, Παπαδόπουλος, Ρίζος, Τερζίου (63΄ Γεωργαντάς), Διαμαντής, Χριστόπουλος (87΄ Σιδέρης), Τσιγκόλης.


Για όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ