Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 19/3 στο γήπεδο της Λάρυμνας η τοπική Προοδευτική υποδέχθηκε τη Δάφνη Λιβανατών σε ένα συγκλονιστικό ματς με πολλά γκολ και συνεχείς ανατροπές, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το τρίποντο της νίκης.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ από τον Ντζιό για το 0-1 ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 12΄ ισοφάρισαν σε 1-1 με τέρμα του Παναγιώτου. Μάλιστα στο 34΄ έφτασαν στην ανατροπή με γκολ του Τσιάμη για το 2-1. Στο 40΄ η Λάρυμνα έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Λουκά για το 3-1, ενώ και πάλι ο Ντζιός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε για την Δάφνη σε 3-2. Στο 87΄ ο Μπράχος ισοφάρισε σε 3-3 και στο 90΄ είχαμε την ανατροπή αυτή τη φορά για τις Λιβανάτες χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαναστασίου για το3-4.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται με τον Ολυμπιακό Λαμίας και τη Στυλίδα την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 34 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Δόσκορη και Μαστρογιάννη


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Γιώργος Νικολάου): Πουλίτσας, Παναγιώτου, Κηρολίβανος Σ, Δέδες, Κηρολίβανος Κ., Δάρρας (66΄ Mathias), Λουκάς, Νικολόπουλος, Ντελής, Πέππας (83΄ Καραμπότσης), Τσιάμης


ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Δημήτρης Βέλος): Γιοβάς, Αμπέλας (46΄ Ξεζώνοτος) Sulka (74΄ Παπανάγνος), Τσούκαλος, Ταμάμης, Σταμούλης, Αντωνίου (74΄ Μουράι), Μπράχος, Ντζιός, Παπαναστασίου, Μακρόπουλος


Για όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ