Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 19/3 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, η τοπική Νίκη υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 2-5 σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21΄ με γκολ του Νίκου Λέντα και 5 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 26΄ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 0-2. Στο 31΄ ο Λέντας πέτυχε χατ τρικ κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του καθώς πήρε διαφορά 3 τέρματα από τον αντίπαλό του.


Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54΄ ο συνήθης ύποπτος Νίκος Λέντας πέτυχε και 4ο γκολ για το 0-4. Η Αγία Παρασκευή 2 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 56΄ μείωσε το σκορ στο 1-4 με γκολ του Πλιάτσικα και στο 84΄ μείωσε εκ νέου σε 2-4 χάρη στο τέρμα του Μιχαήλ. Το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Χαλαστάνη.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι μοιράζονται την 1η θέση της βαθμολογίας με τη Στυλίδα και τη Δάφνη Λιβανατών με 49 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Γάκο και Φαρμάκη


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Παλιούρας, Λύκος, Καραγιάννης (68΄ Καρακώστας), Επίσκοπος, Γενιτσαρόπουλος, Πανουργιάς (46΄ Καρκάνης), Ιωάννου, Πλιάτσικας, Μιχαήλ (79΄ Μπούμπουρης), Παλιαλέξης


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Ευάγγελος Ζαλαώρας): Τσάμης, Καταραχιάς, Σαρρής (46΄ Χριστοφή), Παπακώστας, Αυγουστάτος, Ντάλταρης, Πασχαλίδης (30΄ Καλογρηάς), Κραβαρίτης (63΄ Ευαγγελόπουλος), Λέντας (79΄ Χαλαστάνης), Βαρυπάτης (46΄ Ζήσιμος), Μπουγιώτας.


Για όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ